Наша команда

Богатов Костянтин Володимирович

Директор ТОВ «Аванті - Девелопмент»,Член Правління Біоенергетичної асоціації України".

Закінчив з відзнакою Донецький Державний Університет, отримав диплом економіста.

У період з 1995 по 2005 рік пройшов шлях від спеціаліста відділу будівництва до керівника департаменту розвитку великого мережевого банку з міжнародним капіталом. Портфель реалізованих будівельних проектів більше 50.000 м.кв.

Гнап Ірина Василівна

Директор компанії ТОВ "Салікс Енерджі" з моменту її створення.

З 2011р. Заступник директора ТОВ "Аванті - Девелопмент" з питань розвитку бізнесу.

З 2006 по 2010 рік обіймала посаду фінансового директора компанії.

Закінчила з відзнакою Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю бухгалтерський облік і аудит. Отримала Сертифікат професійного міжнародного бухгалтера CIPA і диплом ACCA з Міжнародної Фінансової Звітності.

Має великий досвід роботи на керівних посадах у різних галузях економіки в тому числі у сфері фінансів та бухгалтерського обліку.

Білоус Юрій Миколайович

Директор компанії ТОВ «Ком Ін Ком» з моменту її створенняя.

Закінчив факультет енергетики і автоматики Київського політехнічного інституту (КПІ), отримав диплом спеціаліста інженера-електрофізика. Працював інженером на кафедрі «Техніка і електрофізика високих напруг».

З 1998 по 2008 рік працював в компанії «Сінапс» і пройшов шлях від інженера-електрика проектного відділу до технічного директора компанії. Особисто відповідав за реалізацію проектів для таких клієнтів як ПУМБ, ТРЦ «Магеллан», Київстар Дж.Ес.Ем, газета «Сьогодні», АП «Шахта ім. Засядька », Фабрика банкнотного паперу НБУ.